85 zł/ osobę
Przystawka zimna:
· Marynowany łosoś na placku z dyni z sosem miodowym
Zupa:
· krem z pomidorów
Dania gorące podane na półmiskach:
· Dorsz smażony z sosem porowym
· Pierś z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami
Deser :
· Sernik waniliowy na korzennym kruchym cieście
Napoje:
· Kawa, herbata
105zł/ osoba
Przystawka zimna:
· Tatar z łososia na razowym pieczywie z sosem musztardowym
Zupa:
· Zupa rybna
Dania gorące podane na półmiskach:
· Łosoś na parze z sosem holenderskim
· Pierś z kaczki podana na pieczonych jabłkach z sosem żurawinowym
-
Gołąbki z łososia w liściach winogron z sosem rodzynkowym
· · Ziemniaki z bekonem zapiekane w śmietanie
Deser :
· Sernik waniliowy na korzennym kruchym cieście
· Szarlotka
· Kawa, herbata
125 zł/ osobę
Zimne przekąski:
· Cewiche z łososia na liściach cykorii
· Tarta z grillowanym porem i bekonem
· Quiche z pieczonymi warzywami
· Sałatka z ośmiornicą marynowaną wędzoną papryką
· Pieczony burak z kozim serem i pestkami słonecznika
· Rolada z bczku marynowana w czosnku i majeranku
· Galantyna z fetą i zielonym pieprzem
· Dorsz w pikantnym occie pomidrowym
· Kompozycja sałat oraz warzyw z sosem vinaigrette
· Pieczywo, masło ziołowe
Zupa:
· Polewka sopocka z łososiem i warzywami
Dania gorące :
· Polędwiczki wieprzowe w sosie Alfredo
· Dorsz z grillowanymi warzywami podany z sosem holenderskim
· Udko faszerowane grzybami z sosem jałowcowym
· Gnocchi z dynią i kurkami
· Ziemniaki gratin tymiankowe
· Fasolka szparagowa z masłem ziołowym
Desery:
· Mus z belgijskiej czekolady z wiśniami
· Tarta z ricottą i amaretto
-
Kawa i herbata