Pomarańczowa Plaża restauracja i pizzeria
top of page
  • Facebook
  • Instagram

KOMUNIE

Organizujemy uroczyste obiady

z okazji I Komunii Świętej.

Zapewniamy uroczystą oprawę

i dostęp do placu zabaw zewnętrznego jak i wewnętrznego.

Widok na morze.

Dane do przelewu:

Gambit Sp. z o.o.
ul.Emilii Plater 19, 81-777 Sopot

Raiffeisen Polbank

nr konta PL63 1750 0012 0000 0000 3997 9168

OFERTA I

OFERTA II

155 zł/per osoba

Zupa do wyboru:

Krem z pieczonych pomidorów pelati z dodatkiem bazylii

Danie główne: (podawane na półmiskach)

Medaliony z polędwiczki wieprzowej, zapiekane z pomidorami i mozzarellą,

Grillowana pierś z kurczaka ,zapiekana z szynką i serem

Młode ziemniaki z koperkiem, frytki, zestaw wiosennych surówek ze  świeżych warzyw

Deser:

Lody czekoladowe z bitą śmietaną i świeżymi owocami

Kawa, herbata bez ograniczeń

Woda z cytryną  i miętą – 2 l; sok jabłkowy – 1 l; sok pomarańczowy – 1 l bez względu na ilość osób

 

175 zł/per osoba

Przekąska zimna na początek:

Roladki z polędwiczki wieprzowej nadziewane pieczarkami podane z sosem tatarskim
z korniszonów i marynowanych grzybów

Dla dzieci tortilla z kurczakiem

Pieczywo , masło

Zupa:

Zupa krem z zielonego groszku, podawana z kluseczkami migdałowymi

Dania główne: (podane na półmiskach)

Sola w cieście parmezanowym, podawana na szpinaku andaluzyjskim

Medaliony z polędwiczki wieprzowej opiekane w bekonie, serwowane z sosem z leśnych grzybów

Młode ziemniaki z koperkiem, frytki, zestaw wiosennych surówek ze świeżych warzyw

Deser:

Sernik z sosem malinowym

Kawa, herbata bez ograniczeń

Woda z cytryną  i miętą – 2 l; sok jabłkowy – 1 l; sok pomarańczowy – 1 l, bez względu na ilość osób

OFERTA III

OFERTA IV

215 zł/per osoba

Przekąska zimna na początek:

Terrina z perliczki z orzechami laskowymi w otoczce z plastrów wiejskiej szynki, podana
z sosem z leśnych żurawin

Dla dzieci tortilla z kurczakiem

Pieczywo, masło

Zupa:

Zupa krem z borowików, podawana z kluseczkami ziołowymi

Dania główne (podane na półmiskach):

Łosoś pieczony podany na szpinaku andaluzyjskim z sosem ziołowym

Medaliony z polędwiczki wieprzowej zapiekane z mozzarellą i suszonymi pomidorami

Młode ziemniaki z koperkiem, frytki, zestaw wiosennych surówek ze świeżych warzyw

Deser:

Lody waniliowe z sosem malinowym i bitą śmietaną

Przekąski zimne:

Tatar ze śledzia na krążkach razowego pieczywa

Roladki z pieczonego schabu wieprzowego nadziewane musem chrzanowym

Rolada z prosięcia z musem paprykowym

Polędwiczka z warchlaka faszerowana wędzonymi śliwkami w otoczce z wędzonego boczku

Galantyna z kury nadziewana wątróbkami

Sałatka z pomidorów, kruchych sałat i kuleczek mozzarelli marynowanych w listkach bazylii

Sałatka ziemniaczana z ogórkiem , cebulą , szczypiorkiem i sosem majonezowym

Zimne sosy ( tatarski , koktajlowy )

Wybór pieczywa i bułeczek koktajlowych, masło

Napoje:

Kawa, herbata bez ograniczeń

Woda z cytryną i miętą – 2 l; sok jabłkowy – 1 l; sok pomarańczowy – 1 l bez względu na ilość osób

215 zł/per osoba

Przekąska zimna na początek:

Tatar z łososia norweskiego podany z sosem miodowo musztardowym

Dla dzieci tortilla z kurczakiem

Pieczywo, masło

Zupa:

Rosół z wiejskiej kury z domowym makaronem i paseczkami warzyw

Dania główne (podane na półmiskach):

Udko z kury faszerowane  szpinakiem i pomidorami, serwowane z sosem ziołowym

Zraziki cielęce nadziewane warzywami w sosie z leśnymi grzybami

Młode ziemniaki z koperkiem, frytki, zestaw wiosennych surówek ze  świeżych warzyw

Deser:

Pieczona szarlotka podawana z bitą śmietaną i sosem owocowym

Przekąski zimne:

Tatar ze śledzia z pomidorami z aromatyzowanym sosem koperkowym serwowany na pumperniklu

Terrina z pstrąga nadziewana warzywami

Galantyna z kury nadziewana farszem z papryki

Polędwiczki z warchlaka faszerowana wędzonymi śliwkami w otoczce z wędzonego boczku

Karczek wieprzowy z marynaty majerankowo czosnkowej pieczony z warzywami

Sałatka z kruchych sałat i filetów z piersi perliczki z vinaigrette malinowym

Sałatka ziemniaczana z ogórkiem , cebulą, szczypiorkiem i sosem majonezowym

Zimne sosy ( tatarski , koktajlowy )

Wybór pieczywa i bułeczek koktajlowych, masło

Napoje:

Woda z cytryną  i miętą – 2 l; sok jabłkowy – 1 l; sok pomarańczowy – 1 l bez względu na ilość osób

Kawa, herbata bez ograniczeń

bottom of page